Galerija

Izrada galerija u stanu gde je visina plafona veća od standardne, garantujemo visok kvalitet, bezbednosti komfor. Znamo koliko je prostor potreban pa se trudimo da uz vrhunski dizajn dobijete jos par kvadratnih metara u vasem stanu.

Galerija u stanu

Galerija u stanu je veoma praktično rešenje kod malih stanova, najčešće garsonjera. Uz pomoć nje mogu se razdvojiti funkcije koje mali stan fizički ne može da primi u jednom nivou. Najčešće galerijski prostor služi kao spavaća soba, dok je donji nivo stana dnevna zona. U slučaju spavaće sobe visina galerije ne mora biti velika, može se svesti na minimum potreban za smeštanje kreveta i prilaz krevetu. Ukoliko vam je potrebna radna soba visina galerijskog prostora bi trebalo da je veća nego za potrebe spavanja. Radni kutak na galeriji pruža izolovanost i potreban mir za rad.

U zavisnosti od pozicije galerije i visine na kojoj se galerija nalazi, pristup može biti uz pomoć stepenica ili merdevina. Ako je galerija često korišćen prostor u toku dana praktičnije i sigurnije rešenje su stepenice. Stepenice mogu biti uske, jednokrake ili kružne i od različitog materijala. Često svaka galerija zbog svoje pozicije i specifičnosti iziskuje različite i posebno prilagođene stepenice tom prostoru. Procitajte jos

HTML Comment Box is loading comments...